Välkommen till
Karlstads Nya Fotoklubb

Nästa möte sker:
Måndag 14/6 2021. Det blir en utflykt till Storfors där Alena bjuder på ett inspirerande program som framgår av detta!
Obs!
Alena ställer inte in för några skurar men hällregnar det så meddelar jag er samma dag, senast lunchtid, om vi måste avblåsa det.

En mer fyllig möteskalender för 2021 finns här! Den innehåller förslag till vårens möten med aktiviteter, och fler idéer till kommande möten under året finns i underlaget från planeringsmötet 25/1. De finns i mappen Dokument.

Observera att vi kommer att variera möten mellan måndagar och tisdagar under våren. Detta för att öka möjligheten för medlemmar som är upptagna på måndagar att delta. Detta är ett försök som kommer att utvärderas framöver!  Vi försöker även växla mellan utomhusmöten och Zoom-möten mellan dagarna.

• När möten så småningom sker i Gjuteriet och då Café Gjuteriet är öppet (se denna länk) är det fritt fram att ta en fika innan!