Välkommen till
Karlstads Nya Fotoklubb

Klubben har två lokaler i Gjuteriet, en kombinerad Möteslokal och Studio, samt ett mycket välutrustat mörkrum!

Dessutom finns ett enklare set studioblixtar för utlån, två blixtar med stativ och paraplyreflektorer.

Förutsättningar

• För att få boka någon av lokalerna eller låneblixtarna skall du ha ett giltigt medlemskap i klubben och ha genomgått en introduktion till aktuell resurs.
  • För Studion eller Låneblixtarna tar du kontakt med Björn Lindberg (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070-2005301) för en introduktion.
  • För Mörkrummet tar du kontakt med Staffan Einarsson (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070-1604017 för en introduktion.

Bokning

• Bokning av lokaler och låneblixtar sker i en kalender. Du kan se Bokningskalendern efter att ha loggat in som "Medlem" på hemsidan.
  • Det lösenord som krävs för detta har meddelats via mail till medlemmarna. Om du inte har kvar mailet, skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller använd "Kontakta oss" i menyn!

Kostnad för studion

• Det kostar 50:- per tillfälle eller 400:-/år. Betala till Pg: 1704425-6 eller till Swish 070-2005301, ange namn och "Studion"!

Kostnad för mörkrummet

• Det kostar 50:- per tillfälle eller 400:-/år. Betala till Pg: 1704425-6 eller till Swish 070-2005301, ange namn och "Mörkrum"!

Hämta nycklar

• Nycklar hämtas hos Café Gjuteriet under deras normala öppettider (se denna länk) och återlämnas i brevfacket utanför ingången till Gjuteriet.
  • Obs. Under perioder när caféet är stängt (sommaruppehåll, juluppehåll mm) finns nycklarna på annan plats vilket meddelas separat.

Kostnad för låneblixtar

• Det kostar 50:- per tillfälle du kan ha dem upp till en vecka). Betala till Pg: 1704425-6 eller till Swish 070-2005301, ange namn och "Låneblixt"!